Schrijf je in voor De Grote Prijs van Nederland 2009!

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
obvious3.jpg
 
De grote prijs van Nederland is voor narrow minded mensen.

hahaha, dat JIJ dat ook zegt maakt de opmerking extra briljant...

ga zo door :okdan:
 
Typisch geval weer van iemand op z'n zolderkamer lekker muziekmaken die zich totaal niet interesseert voor wat er gebeurd in
?! Doe toch normaal met pas ff op...en als je mijn post goed leest trek jij nu dingen samen die geen verband hadden, maar slechts een opsomming waren van waar ik niet tegen kan. Mbt tot Sceptic heb ik alleen maar gezegd dat mijn haren overeind gaan staan van post zoals die van hem. Heb hem niet narrow-minded, jaloers enz...genoemd. Ik beschuldig juist niemand, dan moet je andere mensen gaan quoten hier vriend.

En waarom zit ik hier, om af en toe eens te reageren op interessante dingen, gewoon een beetje info vandaan trekken, marktplaats altijd leuk om te kijken enz...'t forum is goed (wederom lezen!) het meerendeel van de post is jammer.

En ff ontopic...volgens mij is de Grote Prijs voor mensen die er aan mee willen doen, en niet voor mensen die dat niet willen so whta's wrong with it? Ik hou er niet van maar wat dan nog?

de muziekwereld...wel eens uit je kamertje geweest en gekeken wat meneer Tom Holkenborg de laatste jaren heft gedaan en bereikt? Waarschijnlijk niet...gaat wel iets verder dan met je sample-packje iets in elkaar zetten wat geluid is.

Nee hoor, zeker niet...ben van niemand fan want iedereen maakt net zoveel te gekke dingen als troep, soms bewust, soms met geluk, soms van nature en alleen op 'gevoel', de andere keer geschoold en bedacht/doordacht/berekend...

Maar ben wel iemand die een hekel heeft aan narrow-mindedness en iemand die respect heeft voor, los van wat mijn ding en visie is, wat iemand doet en weet te bereiken. Los van of iemand dat nou in de schoot geworpen heeft gekregen of er keihard voor heeft gewerkt...iemand die jaloezie haat, en iemand bij wie de haren overeind gaan staan als ie dat soort reacties leest (met name van Sceptic) als hier in deze post, maar eigenlijk in 75% van de posts hier op het forum!

:kont: :doei:
 
Iemand mijn maispeez al gecheckt? :biertje:
 
gewoon een kleine prijs van nederland beginnen voor drone acts...
grote prijs mag wat mij betreft best een beetj epopulair blijven, hete gaat er toch om dat wat minder bekenden in de populaire muziek dit winnen?
 
Er zijn zowiezo teveel bandjes. Moest verboden worden.
Vroegah... moest je alles zelf doen. Ja ja kinderen...
Nu... ga je naar de met je 'philip morris beurs' naar de popacademie, en doe je een gesponsorde toer langs gesubsidieerde 'cultuur centra'.
Een grote prijs kan daar ook nog wel bij.
Die hele muziekbizz is ongeveer zo opwindend als een ambtenarenloopbaan geworden.
 

Dude dat zeg, je interpreteert m'n post door nu dingen te high-lighten...maar als je hem in z'n geheel leest hebben die niets maar dan ook niet te maken met Sceptic persoonlijk! Begrijpend lezen...wat was dat ook alweer...1e of 2e klas?

I'm out peepz...have fun nog hier!
 

Jaja het is bekend dat je enorm veel schijt hebt, maar gedraag je eens een keer niet zo schijt, flapdrol. Tegen moeder de vrouw (als je zoiets hebt, lijkt me sterk trouwens) doe je ook niet zo tof.

En lees die post nog eens en denk dan na of het ergens op slaat wat je doet.

Het zal wel geen verschil maken...
 
nou ja ik haal het er ook uit in eerste instantie hoor manu als ik het lees, maakt me niet uit iedereen mag me narrowminded vinden...maar mono-poly heeft gelijk als afgunst/jaloers etc er geen motivatie bij mij is.



Ik denk dat dat begrijpelijk lezen bij u ook niet helemaal goed is gegaan....[SATIRE]

Het gaat mij om het systeem waar ik tegen ben niet tegen de musikanten, net als die ractie van die zgn XL fan (ow wacht das dezelfde lol), ik zeg toch duidelijk dat ik niets over zijn muziek zeg? dat is smaak x2. maar marketing eromheen vind ik zo doorzichtig, dat dit niet gezien /gedeeld wordt kan ik niets aan doen...

en waarmee is die XL dan mee doorgebroken als dat die elvis track niet is???

punt is gewoon dat vele mensen zon track hadden kunne maken zonder al die ophef over die exclusiteit van die elvis rechten etc , gewoon poppekast...dan maar zonder elvis samples.

Junkie XL moet lekker doen wat ie doet voor de rest
 
trio jan & zwaan?
 
Iemand mijn maispeez al gecheckt? :biertje:

ja , leuk maar...


te weinig glitter te zien
te weinig naakt
te weinig sponsering

ik zie geen BUMA keurmerk en Stichting ComaMus oorkonde

Commersjeel geen haalbare kaart om zon manier. Je zou even het businessplan opnieuw onder ogen moeten zien en effe wat highlights uitlichten, wat semi leuke verhalen van wat je heb meegemaakt (roofovervallen, 15 jaar cel, eetstoornissen, moeilijk haar, ed)

Dan zou ik eens een mooi pak laten aanmeten met overduidelijk het label/signature van een bekende modeontwerper, zodat ze goed zien dat er flink geinverstterd is in je. Nou dan moet het wel lukken denk ik... :D

{wwarschuwing} dit was een poging tot een grappige post, gaarne hier geen rechten aan ontlenen of enerzijs anders emotioneel te worden, dank u
 
Het enigste waar een GPVN in voorziet is een smaldeel van de mzueikindustrie uitlichten en dat de hemel in prijzen, terwijl het gewoon weer gaat om geld verdienen, kontracten, bierreklame etc....om de egte artiest wordt geen zak gegeven...
Ben er redelijk dicht bij geweest en met mijn eigen ogen gezien hoe dit in z'n werk ging en het klopt gewoon. Het is gewoon mooi makerij van een stelletje mediahoeren die alleen maar om geld en status geven.
Dat de artiesten zelf wel of niet goed zijn hangt van ze zelf af. Want als je echt wilt doorbreken moet je wel wat meer doen dan die ene keer in de paradiso te staan.

Ow ja. En als je als je denkt dat je hier aan mee moet doen om te kijken of je hiermee je carriere kan opfleuren dan moet je het gewoon doen. Gewoon onthouden dat ze jouw misbruiken en ze zelf net zo hard misbruiken om jouw doel te bereiken.
 
het zijn altijd dezelfde die schoppen tegen alles wat door andere georganiseerd wordt als het niet in hun straatje ligt

voelen jullie je daar te underground voor?


ik zou zeggen vier een feetje de grote prijs van underground :P
 
het zijn altijd dezelfde die schoppen tegen alles wat door andere georganiseerd wordt als het niet in hun straatje ligt

voelen jullie je daar te underground voor?


ik zou zeggen vier een feetje de grote prijs van underground :P

ja en daar ben jij niet bij iig :D {waarschuwing} bericht bevat flauwe grappen
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top