Gitarist stelt zich voor

Chow

Newbie
Lid sinds
22 december 2008
Berichten
198
Locatie
Nieuw Vennep
Weer een nieuw lid. Gitarist maar wil nu ook met synthesizers aan de slag.. Ik ben al druk bezig in Reason 4.0 maar heb nog veel te leren..
M'n eerste brouwsel vind je hier http://www.sjoerdvenema.nl/muziek/loop2.mp3

Morgen ga ik een midi keyboard kopen. Met zo'n virtueel keyboardje is het namelijk erg behelpen. Ik hoop hier verder veel te kunnen leren..
 
Welkom en veel leer/speelplezier!
 
gi-ta-rist~ Persoon dat het niet te nauw neemt met persoonlijke hygiëne, ten alle tijde boven de toetsenist uit moet komen en ondanks gebrekkige fatsoensnormen altijd het mooiste meisje meeneemt na een gig. :geslaagd:

Van harte welkom trouwens !

:biertje:
 
shit, pas op joh, straks komen die gasten erachter dan de gitaristen het synthforum over willen nemen.
groeten,
jeroen
ps, tis toch wel een tele he' ?
 
ow wow...een hele oude strat.
Dan ben ik wel benieuwd hoe oud precies :D
Want een oude strat...da's wel iets bijzonders.
 
Valt mee hoor. Tís een Kasuga strat uit 1977 met Fender pickups uit 1985. Komt wel een errug mooi geluidje uit. Doet een hedendaagse US strat toch een beetje verbleken.
 
70's is een mooie decennium (ik kom er zelf ook uit :))
Kasuga ken ik niet als merk.
Ik heb zelf geen stratocaster, maar ik vind het wel hele mooie gitaren. Zelf speel het meeste op een Jaguar en soms op een Telecaster.
 
Kasuga is een inmiddels niet meer bestaande Japanse gitaarbouwer die in die periode klonen maakte die beter klonken dan de originelen. Je vind ze soms nog wel op marktplaats.
 
Hey nog een gitarist die ook aan de synths gaat ;)

Ik ben ook begonnen als gitarist (inmiddels al weer 20 jaar bezig :D), alleen kom ik uit de klassieke hoek ipv de strats, les pauls, etc.

Welkom op dit forum!
 
Back
Top