Betere kabels redden levens...

154

Lid van de week
Lid sinds
30 januari 2007
Berichten
5.275
Locatie
Amsterdam
Van het RME-forum..

*Kuch*

Customer Comment

"I received the Silver Signature Powerkord last night and could not be happier on its performance...

everything sounds so natural. I can feel the singer if he/she is singing with heart. It's so smooth and silky that I joke to my friends that you can fantasize Sophie Marceau breathing into yours ears and her fingers running up and down your body. Wrong parallelism but the pleasure level is the same!

Mr Chu, Hong Kong"

:bekdicht:
 
Er gaat geen kabel boven een echte FAP-kabel. Echt zo'n kabel waar van iedereen nou zegt tjonge jonge *fapfapfap* wat een vette kabel.
 
Ik heb mn Parkito van FAP's voorzien, en die gaat nu zeker twee keer zo hard.
 
ja het is droevig hoor, mensen blijven erin trappen!

Zaolla zilveren kabels bv. worden tegenwoordig in heel wat muziekzaken verkocht en de marketing gebruikt dezelfde truuken als vanouds natuurlijk. (en het is dan nog made in Taiwan ook)

Tuurlijk geleidt zilver beter dan koper voor dezelfde dikte, maar dan pak je toch gewoon een iets dikkere koperen kabel. Zolang kabel impedanties niet lastig gaan doen blijft koper gewoon even goed of zelfs beter geleiden (hangt van het gehele ontwerp af).

Dure kabels = veel winst = in de zeik zetten!
 
Mr Chu, Hong Kong. Ik vraag me ook af hoe lang ze hebben moeten zoeken voor ze iemand vonden die toe durfde te geven dit te kopen.
 
Lol...en vooral ook het commentaar op andere Powerkabels :

Magazine Review Comment :
"You get improved clarity, smoother highs and weightier bass.
Stereo imaging becomes more expansive, and the equipment's presentation sounds cleaner and more precise"

Geweldig....!!!
Ik koop een pellet... :dubbel:
 
Weet je wie meester marketingguru's zijn?

Monsterkabel. Ze zien er vet uit, en de specs zijn zo wous opgemaakt dat je altijd de duurste wilt hebben. Daar ben ik ook wel eens ingetrapt. Maar niet meer.

Wel merkte ik verschil tussen een goedkope XLR kabel en een Mogami XLR Gold.

Mijn conclusie. Geen kabels meer voor mij van $!$!$ bedragen, maar wel goeie van Mogami of VoVox e.d.
 
Citaat:
Price
$4,458.60
LOL
:dubbel: Dit gaat wel erg ver. Ik zou nog het er wel voorover hebben voor een versterker. t'Is wat de 8o) ervoor betaald.
Een beetje contactpunten schoonmaken helpt ook wel. Mijn beste ervaring: standaard coax kabel gebruiken waarbij je alleen de kern gebruikt voor + en -.
 
Wat ik me dan afvraag is waarom "opeens" die 50 ton kostende stereo dan voorheen zo klote klonk.
 
Kijk, wat ook mee telt natuurlijk is dat een kabel is alleen de kabel. Als je een kabel van $5000,- voorziet van een plug zodat de jack in je Soundblaster Live past, tja...

Je kunt gouden plugs hebben die je vervolgens in apparatuur steekt wat van minder kwaliteit is, dan zal het ook minder opvallen.

Dit doet me ook denken aan een discussie over HDMI van monstercable. Je hebt een goedkope coax die uit de meterkast naar de cai van je woonkamer gelegt wordt door de bouwer en vervolgens via een goedkope aansluiting en goedkope coax naar je digitale ontvanger gaat. je hebt een cheape ontvanger en vervolgens een monstercable van een dikte dikker dan mijn nek en een prijs die dicht bij mijn dagsalaris in de buurt komt. En dan te bedenken dat er alleen 1 en 0 over heen gaat.

Er zijn wel degelijk verschillen, maar niet zomaar altijd. Er spelen meer zaken een rol.
 
Back
Top