de thor in reason over de "pattern section"

aanilles

Stamgast
Lid sinds
18 december 2001
Berichten
229
Als ik gebruik maak van de 16 step pattern sequencer in de thor, hoe kan ik die "pattern section" op mijn sequencer track krijgen??

Met de redrum werkt het door middel van "copy to track"
 
Ik gebruik al een half jaar geen Reason meer maar ik kan t niet vinden in de online manual lol.
 
Dit is het antwoord:

Hoe ik Thor' bepaal; s stapsequencer aan spoor, als van de Matrix It' s niet mogelijk om de gegevens van Thor' te kopiëren; s stapsequencer aan een spoor. Dit is omdat de opeenvolgingen Thor een geïntegreerdh deel van het flard zijn. De vele manieren het kunnen worden gebruikt om het geluid dynamisch te moduleren de - of zelfs opeenvolging zelf - doesn' t beantwoordt noodzakelijk 1:1 aan de statischere aard van een traditionele stapsequencer. U kunt cv van om het even welke stap sequencer' natuurlijk leiden; s kanalen aan Thor' s cv outs, om andere apparaten te controleren. U kunt Thor' ook leiden; s- Nota/Poort cv aan een ander apparaat om te spelen wat Thor speelt.
 
Ga in het rack naar je thor-instrument.. open "show programmer" en kies bij "source" MIDI gate.. bij "Destination" kies je voor "Sequencer trigger".. That's it.. Ow ja! vergeet niet om je amount op 100 % te zetten..

Als je ook nog wilt dat op elke toets (reason-sequencer) de juiste toon staat, moet je bij source MIDI note en bij destination Sequencer transpose (100%) kiezen, ook best wenselijk lijkt me...

Hoop dat dit antwoord geeft op je vraag
Nils

PS: ow ja.. een simpele copy to track functie bestaat idd niet..
 
Back
Top