MC909 freak zegt hallo!

Pallas

Nieuwkomer
Lid sinds
2 september 2007
Berichten
9
Locatie
Den Haag
Hallo beste mensen!

FF voorstellen, ben een MC909 freak en hoop op dit forum daarom ook meer MC909 gebruikers te treffen! Zoals altijd zitten er veel geheimen in zo'n bak en hiermee kunnen we elkaar helpen!
Voorkeur gaat uit naar techno/trance en house tot lazy beats.

Ik woon in Den Haag en hoop snel MC909 'ers tegen te komen! Zou het tof vinden als er mensen een berichtje voor me achterlaten zodat we los kunnen gaan met de 909!



Latersss!!
 
MC909

MC909

Yooo Pallas,

Another 909 Freak hier! Heb je al iets om te laten horen?

Ik ben de 909 zelf nog helemaal aan het ontleden dus nog geen platen klaar (helaas). Eerst data banken vullen met samples ed.
 
Da MC!

Da MC!

Hee Tremor!


Nog geen definitieve track klaar! Heb de 909 net een maandje! Heb nog wel een technotrack van m'n 505...moet nog ff uitzoeken hoe ik die kan uploaden.
Ben bezig met een deep house track en heb een paar delen af.
Ben ook nog idd m'n samplebanken aan het vullen! hehehe....ben je wel ff mee bezig!
Vind de sounds in de 909 tot zover goed vet!
heb jij enige ervaring met expansieboards?????

Zit je al lang opdit forum?????

Keep them headz bangin'!!!!!!!javascript:smilie('8D')
In the Dark
 
4Shared

4Shared

Als je je tracks op het forum wilt zetten, upload ze dan naar www.4shared.com en plaats een link.

Ik heb ook deze hele tijd zitten zoeken naar een plek waar je ongelimiteerd (1GB) data kunt plaatsen.
Kwam toevallig op 4Shared terecht en volgens mij werkt het prima.

Ik heb van het weekend een dagje met mijn maitresse (Ja, de 909) gepland staan. Ik zit nog steeds wat te kutten met het inladen van Samples. Als je banken tegelijkertijd wilt vullen gaat er aardig wat werk inzitten!

Mijn MC909 is fully loaded, dat wil zeggen alle MEM expansions maar geen sound Expansions. Ik ben toch meer van het Samplen en Tweaken in plaats van de standaard geluiden gebruiken. De interne synth moet ik ook nog op zijn flikker geven maar eerst banken vullen, FX secties uitpluizen en dan geluiden editen.

Ik denk dat ik maar stop met mijn eigen zaak!

Ohw ja, ik heb een file 300 meg gevuld met alleen maar kicks, snares, beeps, riffs, fills, Hi hats, Rides, etc etc etc.
Allemaal in de style: MINIMAL. Als je wilt haak ik je op!
 
Minimal

Minimal

Yo tremor!

Tanx voor de 4sheared tip. Heb gelijk een account gemaakt en zal m'n 505 track uploaden.
Klinkt trouwens interressant die geluiden bank van je! Alles in minimal toch?? Ben zelf groot fan van Sharon Shaell, ken je haar?? Zij draait de minimal shit die ik lekker vind. Zal ook een mix van haar uploaden. Wil graag wat minimal sounds van je...mis een beetje de bleeps en kraakjes en sweeps in de 909 tot zover.......

Heb een beetje een katertje dus ik kap ff!

Keep in touch!
Mischien moeten we ff binnenkort uit de nieuwe leden en een thread starten of in de persoonlijke inbox gaan ouwehoeren!

Komt wel goed!

Latersss.....
 
.in deze hoek bevind zich ook nog een fanatieke mc909 gebruiker.Heb hem laatst ook nog uitgebreid naar 256mb xd sample geheugen en de 1,23 update.Kan ik tenminste alle drumkits en fx banken van mijn oude bakken er in doen en op de bank ploffen.
Heb er ook geen expansie in zitten.Zou ik ook alleen maar doen voor sustain geluiden,(stringscard bijv).dit om de loop-point te vermijden.
Buiten dat heeft de 909 naar mijn mening zat aan boord om zelf te knutselen.Hij heeft niet voor niets die mooie schuifjes.
Ik ben vooral bezig met covers ,puur om obstakels tegen te komen die je zelf al snel zou vermijden.en die truukjes pas ik weer toe in eigen nrs.
Ben al een tijdje met Chase bezig,Heb er dan 2 korg's ms2000 aan hangen op midi out ch1+2.Dit om die vette sequence lijn,nog meer naar boven te halen.
Al met al vind ik het een hele gave bak,waar ze hier en daar wat funkties vergeten zijn.Daar moet je zelf dan maar een oplossing voor vinden,houd je creatief.
 
Back
Top