Cakewalk Sonar 6

Na de Yamah..erhm Cubase4 draad nu ook een nieuwe van Rola..erhm Cakewalk :)


Hier een review
 

Attachments

  • p39783b.jpg
    p39783b.jpg
    8 KB · Bekeken: 118
heb vandaag mijn Sonar 6 binnen gekregen en het is echt een nieuwe versie hoor! niet alleen ziet het er stukken beter uit dan voorgaande versies, vooral de active controller technology werkt meteen fijn. meteen is mijn edirol pcr 30 toegewezen aan volume en pan van de mixer en als ik een vst open dan controlleert ie belangrijke parameters als cutoff en resonance van de vst, echt super!

standaard pakt ie de eerste acht kanalen van de mixer in sonar, echter met 1 druk op de knop gaat ie naar de volgende reeks kanalen of naar de subgroepen of master, hoe je wilt, echt te gek!

ook vst integratie is echt goed nu, de lijst met vst's in sonar wordt nu ook getoond analoog aan je mappenstructuur op je harde schijf. dus als je je vst's netjes indeelt in "vaste vst's" en vst's die je bijvoorbeeld in een tijdelijk mapje hebt omdat je ze uitprobeert van de interface cd ofzo, dan zie je die mapjes terug als je een vst gaat openen.erg handig!

en het is nog altijd zo makkelijk en overzichtelijk als het al was toen het nog cakewalk pro audio heette. sonar 6, heerlijk!
 
Back
Top