Phoscyon - Tb-303 Vsti

phoscyon.jpg


PHOSCYON is virtual instrument (VSTi) emulating sound of well known synthesizer. It has many features expanding capabilities of the original synth.
Its very characteristic sound is in many cases indispensable and even more advanced synthesizers like famous Moog's synths can't sound like that.



We've maked this synthesizer mostly for musicians creating modern electronic music and music derived from techno like: acid, house, drum'n'base, or ambient.

http://www.d16.pl/
 
Re: vst

Re: vst

Origineel geplaatst door turtel

A = Rebirth

B = echt

c = Audiorealisme

A Rebrith
 
Klinkt goed, maar wat een bagger interface... 8D

Het geluid is ook erg zacht. Als ik hem even vergelijk met ABL vind ik deze toch wat minder qua klank. Wel grappig, meer ook niet (mijn mening :))
 
Ja, ik ben er ook niet heel erg over te spreken na een tijdje spelen. ABL klinkt inderdaad stukken beter als tb-303 imitatie. Neemt niet weg dat er best wat leuke features in de Phoscyon zitten en met wat externe effecten is er best iets heel leuks van te maken.

Even afwachten wat de prijs gaat doen, als hij bv. een euro of 40 moet kosten is hij de aanschaf wellicht wel waard.
 
Nou, eerlijk is eerlijk, die sound is echt lekker! gebruik zelf helemaal geen software, maar dit is wel overtuigend vind ik!!
 
Heb nog nix ervan gehoord...
zo aan de uitbreidingen te zien ivg een normale TB doet het me denken aan een digitale devilfish
 
Ik moet zeggen.... hij klinkt echt GOED!!
Heb net ff snel een demootje met dat ding gemaakt, helemaal kaal uit de computer, alleen analoog mijn mackie mixer in, iets wat je ook met een echte (wat is echt) 303 doet en op record gedrukt en met mijn mackie control en dus de knoppen gespeeld en dit is het resultaat. :)

Psycon demootje
 
PHOSCYON (TB-303 Emulator)

PHOSCYON (TB-303 Emulator)

Sorry ben alweer die andere topic over deze devilfish clone kwijt waarschijnlijk omdat ie in de nieuws section stond en niet tussen soft-synths ....

Anyways ik maak ff een nieuwe topic in de soft-synth section, zodat ie tussen de normale topics op de front page verschijnt als er iemand in antwoord .....

Heb deze plugin al eens vaker uit t oog verloren, toen die nog niet uit was .... toen ik een andere topic tegen kwam vandaag en zo weer eens op die site van www.d16.pl uit kwam was ik ook erg blij om te zien dat ie al een tijd uit is, en recentelijk meerdere malen is geupdate....

En ik moet zeggen, hij stelt mij niet teleur, maar toch vindt ik m toch net iets missen ..

De Accent is niet slecht, maar lijkt toch een beetje punch te missen, of ligt dat aan mij?

Verder een echte aanrader!
 
Laatst gewijzigd:
Edit -

fragmentje verwijderd
 
Laatst gewijzigd:
Bericht door een moderator:
samengevoegd
 
zelfde stukje droog

dan zijn de accents en de slides wat beter te horen...
 

Attachments

  • test-03.mp3
    203,7 KB · Bekeken: 94
Back
Top