korg z1 pedaal

TonyThang

Nieuwkomer
Lid sinds
1 februari 2006
Berichten
10
Locatie
alkmaar
hey mensen,

ik heb net een pedaal gekocht maar hij doet het niet, althans ik weet niet hoe ik die programma moet instellen. Ik heb een korg z1. wie kan mij vertellen hoe je dat doet; of de banaming geven van het instellen van een sustain pedaal. Ik ben namelijk mijn handleiding kwijt.Thanks
 
Hoi,

Een sustain pedal kun je aansluiten op de "damper" ingang aan de achterzijde van de Z1. Als het pedaal niet goed werkt: ga naar Global Mode (Basic Page) en verander de polariteit van het damper pedaal (in het display afgekort als "Dampr").

Als het dan nog niet werkt dan is er iets vreemds aan de hand.

Overigens is het inderdaad niet handig om over 1 onderwerp meerdere threads te openen; dat is heel erg onoverzichtelijk.

Succes!
 
Thanks!

Thanks!

Jaa, sorry.

Ik heb mijn korg z1 al een 2 maanden thuis liggen met een doek erop. Ik speel namelijk normaal piano en ik kan niet zonder pedaal spelen. Ik vind de kwaliteit van het spel dan niet waardig. Ik wlde dus gewoon heel erg graag spelen op mijn synth met mijn pedaal. Anywayz.... THANKS!!!

Tony Thang
 
Origineel geplaatst door TonyThang
Hallo mensen,

ik heb hem in mijn synth gestoken in het volumeknopje maar hij doet het niet. Ik hoor van andere dt je de synth hierbij moet afstellen.


Sorry hoor maar ik heb ff kostelijk gelachen. woon je in de buurt van Alkmaar, dan laat ik je wel ff zien hoe het hoort8o)
 
wss een PB en was een PDF? Is dit raar en ben ik weer grappig aan het doen want ik weet cht niet wat dit is.
 
Staat onder de regeltjes die je net getyped hebt...persoonlijk bericht...
Pdf is een adobe formaat bestand om boeken ed te lezen.

oh ja ed betekent ..en dergelijke...
 
Uhh... ok,

Maar jij kan mij helpen met dat ding, want ik ben echt A technisch. Ik heb hem alleen aangeschaft omdat ik al meer als 15 jaar piano speel en ik wilde wel een keer wat anders.
 
Back
Top