[low tempo]

Linken naar eigen nummers helpt! ;)

Elkweg: ik vind hem erg lekker rustig wel. Vrede op aarde & zo. :) Misschien dat de drums wat hard staan (beetje zware kick vergeleken met de rest?) en dat de bassequence nét iets harder zo mogen, maar misschien is dat wel spijkers op laag water zoeken en is het gewoon precies goed zo. Relaxter krijg je het in ieder geval niet! En die vocal pad is erg mooi (en ijzig!). :okdan:
 
Lekker loom! Die kick van de 808 is wel knoeert-hard zeg! Ik zou bijna willen zeggen, filter de beat af en toe bijna weg, dat je alleen nog maar dunne tikken hoort zeg maar, wordt het totaal wellicht nog ijler en ijziger van. Aan de andere kant, 808 is mijn favoriete drummer!:D

Mooie sounds, mooie pads! Fijne wintersfeer..
 
Lekkere sfeer, man! :okdan:

Ik kan die basloop niet waarderen, ligt misschien wel aan het geluid. Ik vind hem te korrelig. Ik hou van ronde bassen...... smaak dus.
De pads zijn weer niet te versmaden!! (waar komen die uit?) :biertje:
 
Mi comment:
 

Attachments

  • okidoki.gif
    okidoki.gif
    1,1 KB · Bekeken: 42
Lekker stukje muziek! Vind de 808 sounds wel heel erg aanwezig, waardoor de aandacht wat van de compositie wordt afgeleid.
 
lekkere track hoor.. mooie sounds, beetje trage track, maar NIET saai, die pads doen hun werk goed en houden de spanning genoeg vast, iets wat bij eerdere tracks soms nog het probleem was. (volgens mij dan) :okdan:
 
Back
Top