• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

DSI Evolver, Soundcraft Spirit SX, Doepfer MSY2 etc.

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

DatoDavid

Synthontwerper
Lid sinds
9 Maart 2006
Berichten
320
Locatie
Utrecht
DSI Evolver + SoundTower editor
De desktop Evolver, je kent 'm wel. Lekker uitgebreid bakkie met unieke mogelijkheden. Laatste firmwarerevisie. Inclusief handleiding, soundtower editor software (t.w.v. EUR.50), adapter en helaas een minuscuul deukje in het plasticje boven het scherm. Verder is zo goed als nieuwe staat.
Vraagprijs: EUR. 320 (inclusief software)

evolver.jpg


Soundcraft Spirit SX
20-kanaals mixer.
  • 12 mono-kanalen met preamps, inserts, sweepable mid-eq en lo-cut. 8 kanalen met direct out
  • 4 stereo-kanalen waarvan twee met fader en equalizer
  • Drie aux-sends (1 pre, 1 post en 1 pre/post)
  • 4 bussen: main L en R, sub L en R

In goede staat. Hij is nooit on-tour geweest en heeft altijd in een rookvrije ruimte gestaan. Een erg fijne mixer, maar moet weg wegens ruimtegebrek. Vraagprijs is 200 euro.

spiritsx.jpg


Doepfer MSY2 MIDI-to-SYNC Converter
Kastje om een MIDI-clock naar DIN SYNC om te zetten of omgekeerd. Handig om je oude Roland-bakkies (TB-303, TR-606 etc.) te syncen met de rest van je MIDI-setup.

MIDI In, MIDI Thru, twee SYNC-in/outputs en Clock-aansluiting. Hij is nu zo geconfigureerd dat 'ie gevoed wordt via MIDI, maar hij kan ook extern gevoed worden met een 9V DC-adapter. Vraagprijs is 50 euro.

msy2.jpg


Boss Super Overdrive SD-1
Ik heb hem gemodificeerd voor een beter basbereik. Om precies te zijn: de condensator in het lowpass filter is vervangen door een groter exemplaar van WIMA. Heeft een paar gebruikssporen, zoals je kunt zien op de foto:
Vraagprijs: 35 euro. Ruil tegen een Boss DS-1 (distortion) of OS-2 (overdrive distortion) bespreekbaar.

Boss_SD1_s.jpg


ART Tube MP
Buizenpreamp, ook te gebruiken als DI voor (bas)-gitaar. De opamp is vervangen door een high-end exemplaar van Burr Brown.

XLR en jack inputs en outputs. Met 48V phantom power. Voeding: 9V AC adapter (meegeleverd). Vraagprijs 25 euro.

tubemp.jpg


Ik wil drastisch inkrimpen door tijd- en ruimtegebrek. Verlos me!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top