• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland MKS-50

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

d-tune

Stamgast
Lid sinds
25 Maart 2003
Berichten
225
Locatie
Utrecht
Ook de Roland MKS-50 met voedingskabel en gekopieerde handleiding mag naar een nieuw baasje, voor zijn leeftijd is hij nog in goede staat. De reden van de verkoop is omdat ik hem eigenlijk nooit gebruik!
Vraagprijs: 200 euro
 
Roland MKS-50

Roland MKS 50, Rack Alpha Juno 2 met de bekende "dominator" sound. Deze gaat weg omdat ik hem weinig tot nooit gebruik. Voor zijn leeftijd is het een goede synth met hele vette sounds!
je krijgt er de software editors bij waarmee je hem via midi volledig kan editten!

Vraagprijs: 200 euro

Specifications:
Polyphony - 6 voices Oscillators - 3 DCOs: Pulse, Sawtooth, Sub, noise waveforms Effects - portamento, 16 chord memories, transpose, chorus Memory - 64 User, 64 preset, backup to cassette VCA & VCF - ADSR Envelopes, 24db analog lowpass filter Control - MIDI (w/ velocity and aftertouch mappable to VCF or ENV) Date Produced - 1987
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top