• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Fame MIDI controller + Roland PD-5 pads (2 stuks)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Heinz Graaf

Stamgast
Lid sinds
5 februari 2007
Berichten
323
Locatie
een huis
Ik heb hier een Fame MIDI controller met 7 drumpads en twee trigger inputs. Je krijgt er twee Roland PD-5 trigger pads bij. Het is een leuk ding met ontzettend slechte sounds maar de MIDI out doet het wel. Dus als je hem aansluit op de computer kan je allerlei drumkits triggeren. Oa: BFD, Battery, Drumkit from hell, Ableton Simpler, etc... De twee triggerinput zijn bedoeld voor kick en hihat control maar u kan de roland pads er gerust op aansluiten. Je krijgt er ook de manual en de adapter bij.


Hier is een foto van de lelijkaard
 

Attachments

  • DRU0009517-000.jpg
    DRU0009517-000.jpg
    15,1 KB · Bekeken: 65
Ook te gebruiken als cheesy drummodule want hij heeft een MIDI ingang. Dus hang er een overdrive achter en je kan er een hakbak van maken!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top