• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

2x Spirit Absolute 2 + Samson Servo 120 amp

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

2M2

Nieuwkomer
Lid sinds
22 januari 2008
Berichten
1
Te koop aangeboden:

2x Spirit Absolute 2 high end passieve nearfield studio monitoren. 100 watt RMS, 8 ohm. frequentie bereik van 45Hz tot 20kHz. Perfect voor thuis producties. Check http://www.soundcraft.com/product_sheet.asp?product_id=104 voor meer specificaties en product informatie. Speakers zijn technisch goed onderhouden, de liquid tweeters zijn elk half jaar omgedraait om de geluidskwaliteit te behouden. Paar krasjes op de behuizing, maar dat heeft uiteraard geen invloed op het functioneren van de speakers.

Daarbij, in principe gratis, een Samson Servo 120, 2x 60 watt 4ohm (of 120 watt 8 ohm in mono bridge mode) power amplifier. Deze versterker werkt perfect samen met de speakers. Rechter volume knop stoort een beetje bij bediening (stof denk ik), maar verder ik goede staat verkerend. Check http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=84 voor details over dit product.

Spirit%20absolute%202.jpg


Heb er jaren lang plezier van gehad, maar ik moet ze nu weg doen vanwege een op komst zijnde dochter (zeg maar dag dag tegen je hobby :)).

Tesamen aangeboden voor, laten we eens beginnen met, 200 euro.... deal?

(woonplaats = Roermond, Limburg)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top