• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Flightcases - verschillende maten

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

jj.jonker

Nieuwkomer
Lid sinds
2 mei 2007
Berichten
15
Aangeboden: verschillende flightcases!

Type 1 (1x):
L: 76 cm
B: 73 cm
H: 35 cm.

De kist is volledig bekleed met hoge kwaliteit schuim en heeft een indeling in drie vakken (in tweeën gedeeld, waarbij een deel vervolgens ook weer in tweeën is gedeeld. Uiteraard kun je deze kist ook leeghalen en je eigen indeling maken. Op foto 1 is het de bovenste kist.



Vraagprijs € 100,-.

Type 2 (4x):
L: 93 cm
B: 102 cm
H: 23 cm

De kist is wederom volledig bekleed met hoogwaardig schuim. Er is geen vakverdeling in gemaakt, dus je kunt hem naar eigen smaak aanpassen. Deze maat kist is ideaal voor een groot PA-mixer systeem! Of eventueel voor een LCD-tv of een hoop Cd's. Of iets anders... Zie foto 1: de onderste kisten.

Vraagprijs: € 50,- per kist.

Type 3 (1x)
L: 80 cm
B: 101 cm
H: 84 cm (exclusief de wielen)

Deze kist op wielen is grijs en zeer stevig gebouwd. Bekleed met schuim, maar verder geen indeling. Heeft bijna de hoogte van een tafel, dus wellicht ook geschikt als statief voor een synth (opbergruimte gebruiken als synth-stand, geniaal!). Foto 2: de grijze flightcase, daar gaat het om!

Vraagprijs: €150,-.

Kisten ooit gekocht, maar verder nooit gebruikt. Staan nu stof te happen en dat vind ik zonde!
img1951hr9.th.jpg
img1956ns5.th.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top