• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland SH-101 en Korg Mono/Poly (beide met mods)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Akikaze

Japans voor 'Herfstwind'
Lid sinds
26 oktober 2004
Berichten
2.527
Locatie
Midden Nederland
Roland SH-101: grijs met modulation grip. De twee mods zijn een lfo modulation en een filter cv minijack ingang. Handleiding en adapter zijn niet origineel.
Vaste prijs: 550 euro.
Korg Mono/Poly: begin 2007 gereviseerd en gemod door Saint Eric. Nieuwe toetsrubbers. De twee mods zijn een turboschakelaar voor snellere envelopes en een ingang met schakelaar voor externe schakeling van de effectsectie. Gebruikers- en servicehandleiding zijn niet origineel; drie gratis patches wel!
Vaste prijs: 950 euro.
Beide synths zijn in mooie staat; vooral het houtwerk van de Korg . Ook de modificaties zijn cosmetisch mooi verwerkt. Op te halen in Utrecht.
 
Valt dus wel mee met die analoge hype.
Beetje duurder maar beter dan zelf moeten modden.
 
Nog steeds te koop.
 
:slotje:
Deze kan dicht, moderator-san!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top