• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TC Electronics M-300 reverb/multi-fx

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Hanz

Anonieme Analogist
Lid sinds
17 januari 2003
Berichten
13.797
Locatie
Mijn eigen kleine universum
Wegens upgrade van m'n studio... hierbij te koop 'n hele fijne reverb/multi-fx unit voor een bijzonder lage prijs... te weten de TC Electronics m300.

De TC m300 is een praktische unit die 2 onafhankelijke (parallel of serieel schakelbare) fx-units combineert, één met de nadruk op FX (chorus, flanger, phaser, delays, tremolo's, compressor, tremolo, noem maar op), één met de nadruk op reverb (in diverse smaken).
Het is een bijzonder handige unit voor hands-on gebruik, door z'n grote draaischakelaars. Niets geen menuutjes, gewoon instellen en klaar. Verder kan je natuurlijk gebruik maken van geheugen voor je eigen setups, maar ik vond dat bijna nooit nodig.
Het apparaat is ook qua aansluitingen ruim voorzien, met analoge en digitale in/outputs, midi in/out (de fx syncen aan midi-clock) en een ingebouwde voeding (geen gezeur met stekkerblokken).

De m300 verkeert in bijzonder keurige staat, en wordt geleverd incl. doos en handleiding.
Vraagprijs: 100 euro. Geen interesse in ruil, met de uitzondering van (deel)inruil op een Juno60.
Apparaat kan worden verzonden na vooruitbetaling, of is af te halen in Alphen a/d Rijn.
 

Attachments

  • 81032053.jpg
    81032053.jpg
    13,1 KB · Bekeken: 68
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top