• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Rme Hdsp en Alphatrack

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Oscillatorion

Stamgast
Lid sinds
22 augustus 2004
Berichten
280
Locatie
in 'n appartement
Te koop aangeboden:

1 x RME HDSP 9636 pci hammerfall kaart. Is nog nooit gebruikt, gekocht in duitsland bij Thomann maar heb toch maar een 9652 gekocht dus deze is overbodig. Helaas geen faktuur meer maar Rme kennende is dat (bij de pci kaarten dan) ook niet nodig voor garantie... is niet kapot te krijgen ;)

Prijs: € 225

1 x Frontier Alphatrack. 2 keer gebruikt in edit-studio maar wordt eigenlijk niet meer gebruikt. Conclusie: hagelnieuw plastic nog op het schermpje.. geen vette vingers enz. enz.
ook in duitsland gekocht bij Thomann. Perfect ding met een 100 mm touch-sensitive, motorized fader en een Ribbon voor je Jog en shuttle mogelijkheden.

Prijs: € 175

Bij mij thuis af te halen.

Groetjes Osc.:kroon: :mega: :doei:
 

Attachments

  • alphatrack.jpg
    alphatrack.jpg
    34,9 KB · Bekeken: 38
SCHOP :D

Wel wat gegadigden voor de Rme-kaart. Let er wel op dat het een HDSP-9636 gaat en niet de 9632 (die van mij heeft dus alleen digitaal in/uit breakout kabel).

Prijsverlaging RME: € 200

Voor de Alphatrack wat minder belangstelling.

Prijsverlaging Frontier Alphatrack: € 150

:walker: :peukie:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top