• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

(TK) Roland RS-5 Synth

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

VintageWorks

Ouwe rot
Lid sinds
7 september 2007
Berichten
3.183
Locatie
Rotterdam
Wegens overcompleet te koop aangeboden; Roland RS-5 Synthesizer.

Deze synth biedt maar liefst 64-stemmige polyfonie, 16 parts multitimbraliteit en 640 tones (32 Mb equivalent), waarvan een heleboel rechtstreeks afgeleid van de XV-3080.
Expressieve drums (20 drum sets ), stereo piano's (XV-88!), stereo strings, rock organ, scat voice ,latin trumpet,......enz.

Al deze nieuwe klanken kun je terugvinden in de RS-5. De 6 realtime knoppen (handig links geplaatst) laten toe de belangrijkste parameters zoals cutoff frequency, resonance, envelopes en LFO direct te kunnen beïnvloeden, terwijl het titaniumkleurig frontpaneel niet alleen de speler maar ook het instrument laat schitteren.

Ook de effect sectie werd niet vergeten met de obligate Chorus en Reverb, maar ook een Multi-FX met maar liefst 42 verschillende algoritmes.

De RS-5 is uiteraard GM-2 compatibel via de MIDI In/OUT en THRU. Verder is de RS-5 uitgerust met de arpeggiator van de XV-88 die maar liefst 45 verschillende arpeggiator-types biedt, inclusief guitar strumming.
Uiteraard kunnen de klanken worden veranderd met de realtime knoppen. Ook tijdens de arpeggio, wat een enorme liefhebberij is van techno-freaks. Ook de handige "Category Search" functie en de "Phrase Preview"uit de XV-serie is aanwezig in de RS-5, zodat klanken opzoeken zeer gemakkelijk gaat.

De synth ziet er als nieuw uit. De originele handleidingen zitten er bij. Richtprijs 300 Euro.

P.S. Bezorgen mogelijk.

Bel of mail me even als je interesse hebt.

Tel. 06-11325293
 

Attachments

  • spd_20070316155303_b.jpg
    spd_20070316155303_b.jpg
    57,4 KB · Bekeken: 59
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top