Les is More!

Technoliq

Ingeburgerd
Lid sinds
3 januari 2006
Berichten
67
Locatie
Amsterdam
Woensdag de 19e van deze maand kun je alvast als ATV in je agenda zetten, want dinsdag 18 september aanstaande ben jij natuurlijk in Winston's Kingdom! De wekelijkse elektronische dinsdag, waar op andere avonden vooral live bands en muziekanten optreden, zal deze keer in de muzikale najaarsjas worden gestoken door Lesley Leyenaar aka Les Ley aka Funky Junkie.

Lesley draaide al op dertienjarige leeftijd bij een underground R&B/Soul/Dance radiostation (Discount Hi-Freak FM vanuit IJmuiden, dochteronderneming van Counterpoint Hi-Freak FM Amsterdam), waarna hij al snel in de Club scene terecht kwam, waar hij sinds zijn vijftiende in rondhangt. Na recentere projecten als Technoville en Groundqontrol vond Lesley het nu tijd zelf iets te ondernemen om zijn creativiteit en enthousiasme volledig de vrije loop te kunnen laten. Ondertussen heeft Les en eigen style ontwikkeld die breeduit techno zou kunnen noemen, hoewel uitstapjes naar Funky House tunes of Classic House regelmatig voorkomen. Les probeert zijn style zelf te omschrijven als;”…diepe, moddervette Minimal Techno –en Electro met een frisse ‘touch’, een vleugje funk, en een drupje vocals. Met zijn verrassende muziekkeuze bespeeld hij het publiek met soms totaal onverwachte platen die ineens geheel op z’n plaats vallen! Lesley bracht de laatste maanden ook al een enkele keer een LIVESET ten gehore, waarbij menig compliment zijn kant op ging, van zowel collega-artiesten als het publiek. Dinsdag 18 september zullen we ‘t zien!

De avond wordt om tien uur afgetrapt door Thijs Kaldenbach, die vorige maand, ook in Winston’s, zijn debuut maakte voor publiek en een ieder aangenaam verraste met een ongelofelijk lekkere Electro en minimal Techno set van bijna anderhalf uur.

Vanaf een uur of elf zal Les Ley aka Funky Junkie het heft in handen nemen en je meeslepen in een vier uur durend sprookje, waarin hij je de eerste drie uur zal trakteren op de allernieuwste Electro en minimal Techno,opbouwend naar dansbare uptempo Techno, met hier en daar uiteraard ook een eigen track. Het laatste uur belooft spektakel! Les zal de avond tot een ultieme climax brengen en het laatste uur een live-set door merg en been laten gaan! Wie zijn laatste live-set heeft beleefd op ‘Undergrounded – The Live Edition’, weet wat dit betekend. (meer info over Undergrounded op www.acidtechnofeesten.hyves.nl)

Het geheel wordt afgemaakt door een spectaculair lichtplan met dansers en danseressen die op verrassende plaatsen in de club zullen opduiken, en interactief met de crowd zullen dansen –en entertainen. De choreografie ligt in de vertrouwde handen van Melvin Fraenk Choreographies. Melvin Fraenk is danser en choreograaf uit de S.N.D.O. stal, die naamsbekendheid verwierf door optredens met artiesten als Braze. Melvin kenmerkt zich door zijn uitgesproken eigen stijl. Hij wordt niet graag in een hokje geplaatst, maar als het zou moeten, dan zou je het een blend van streetdance en moderne dans, met ‘Contemporary’ invloeden. In een recente recensie werd over hem geschreven; “ In de solo ‘Me, Myself, Music and Movement…’ legt Melvin Fraenk zijn aangeboren passie voor dans bloot.”

U ziet, de ultieme ingrediënten voor een heerlijk doordeweeks avondje dansen!


Dinsdag 18 september
Winston’s Kingdom – Warmoesstraat 131 (1 minuutje vanaf De Dam)
Doors Open: 22PM // Doors Damage: € 5,-
Be on TiME! FuLL = FuLL!

Info, biografie en gerelateerde links:
www.les-ley.com
www.groundqontrol.com
www.mnmltechno.hyves.nl
www.acidtechnofeesten.hyves.nllaatste aanpassing 1 september 2007 15:24


lesismore_front.jpg
lesismore_back.jpg
 
Back
Top