Melange, Studio 80 - Amsterdam (24-05-2007)

Kone

Nieuwkomer
Lid sinds
18 februari 2004
Berichten
3
Locatie
Amsterdam - NL
Melange24MeiA6-FlyerVoorkan.jpg-for-web-normal.jpg
Melange-24-Mei-A6-Flyer-Ach.jpg-for-web-normal.jpg



De jongens van Mengelmoes Produkties gaan er weer wat van maken.

Op donderdag 24 Mei zal in Studio 80 de derde editie van Melange plaatsvinden.

Melange is een nieuw concept dat verschillende muziekstijlen van zowel bekende DJ’s als nieuw talent op één avond combineert. De kracht van Melange is om DJ’s van hoog niveau en nationale roem te laten draaien. Dit gecombineerd met de verschillende stijlen dance en je hebt een avond die nooit zal vervelen. Dus geen hokjes geest maar goede muziek vóór de liefhebbers, dóór de liefhebbers!

De vorige edities van Melange, met als gast DJ’s Bart Skils en Jerome, waren zeer geslaagd en ook voor 24 mei is er een verassende line- up neergezet.

Deze keer zullen we worden vereerd met hoog Haarlems bezoek; Alexander Koning & Mike Ravelli zullen op deze avond een exclusieve back2back set neerzetten.

Alexander Koning is eigenaar van platenzaak Trancentral en de oprichter van verschillende platenlabels als Bassehound, Dolls, Madnurse en Badgirls. Zijn stijl varieert van House tot Techno en dit heeft hem in de afgelopen jaren niet alleen optredens op o.a. Dancevalley en Defqon opgeleverd maar ook residenties in clubs als Mazzo, Melkweg en Stalker.

Mike Ravelli heeft in korte tijd al veel stof doen opwaaien. Zijn minimale ietwat Berlijnse Techno heeft hem in ieder geval geen windeieren gelegd. Als DJ binnen het illustere Gasten Zonder Grenzen collectief, vooral bekend van de wilde (after)parties in Amsterdam en omgeving en een residency in Stalker, heeft hij zijn eigen plek veroverd naast generatiegenoten als Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw. Ondertussen draait Mike wekelijks op de global radio site livesets.com en lijkt het slechts een kwestie van tijd dat ook het buitenland hem oppikt!

Naast deze 2 top DJ’s zullen ook residents Kone en Hernan hun muziek ten gehore brengen. Verwacht groovy en funky house tot diepe minimal en opzwepende techno.

De combinatie van de verschillende stijlen maakt er een fris fruitige maar vooral aangename en verassende mengelmoes van muziek van.

Melange is de oplossing voor jouw donderdag avond!

Voor meer info: www.mengelmoesprodukties.nl
 
Back
Top