• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Electro Harmonix Small Stone phaser (USSR)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

mikeandrews

Meer knopjes! Meer! Meer!
Lid sinds
14 juni 2002
Berichten
1.009
Locatie
Amsterdam
De welbekende phaser waarmee je het "Oxygene" geluid maakt (nee, niet namaken... dit is gewoon DE sound). Dit is een echte ouwe bak van Russische makelij. Hoewel de Small Stone phasers die je hagelnieuw kunt kopen exact hetzelfde klinken heeft deze mooie legergroene retro-rakker toch wel wat meer charme. Alleen die "klik!", "klang!" die je hoort bij het omhalen van de switch is al een belevenis op zich :)

prijs: 60 euri (incl. voeding)? - werkt als een tierelier en ziet er voor z'n leeftijd goed uit

small_st.jpg


Plaatje ge-googled, maar hier komt het wel ongeveer op neer.

Als je toevallig ook interesse hebt in een Waldorf Pulse of Cheetah MS6 (soort Oberheim Matrix 1000, 6 stemmige analoge rackmodule) dan maken we er een mooi combo-prijsje van.
 
Oh, versturen is geen probleem. Wel even vooraf geld overmaken want ik heb geen zin in rembours-gehannes (en kosten).

Werkend bekijken hier is uiteraard ook mogelijk.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top