• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

DBX 166 (niet de XL!)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

De Voorman

Ouwe rot
Lid sinds
7 december 2001
Berichten
1.034
Locatie
Mokum
DBX 166 te koop, maar heeft wat aandacht nodig. Een bekend probleem bij dit type zijn de zwakke drukknopjes. Deze gaan moeizaam aan/uit, waardoor de bypass knop van kanaal 2 er bijvoorbeeld al uit ligt door het harde duwen. Vervangen is geen probleem en niet zo heel duur (puur mechanisch probleem). Heb wel eens geinformeerd, maar bij gebrek aan tijd niet aan te gekomen...

Het is een vette bak, maar staat hier stil en heeft wat liefde nodig. De buitenkant ziet er verder heel goed uit en hij klinkt gewoon super! Dit is de stereo versie van de 160A!


166.jpg



Prijs: 110,-


"...dbx 166 dual compressor limiter. Classic dbx over-easy compression. Stereo version of the legendary 160A. For natural sounding, subtle program dependant dynamic control.

With separate brick wall peak limiter and expander gate.


Features: expander gate with switchable fast or slow release.
Variable threshold and compression ratio controls.
Gain reduction LED meter, peak stop level control and output gain.
Switchable dual mono or stereo operation, sidechain monitor and bypass.
Connections: balanced TRS jack inputs. TRS jack outputs. TS jack sidechain inputs.
Suitable for vocal compression, instruments, system control and peak limiting..."
 
Tot nu toe 4 geinteresseerden...
 
Verkocht

:slotje:

Bedankt voor alle reacties, kan vanwege de hoeveelheid niet iedereen persoonlijk beantwoorden. In dit geval was het wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top