Simplon te Groningen; zaterdag 7 oktober; 00:00 - 06:00; FULL SPECTRUM!!!

Archaos

podium-duiker
Lid sinds
24 februari 2004
Berichten
299
Locatie
Martini-town
FULL SPECTRUM
MINIMAL, PROGRESSIVE, TECHNO, HOUSE
zaterdag 7 oktober 00:00 - 06:00


--------------------------------------------------------------------------------
Grote zaal (Full Spectrum)
Extrawelt (Live)
Heiko Laux
Error
VJ Slof


Kleine zaal (Silver City)
ONNO
Maslow
Maarten Schippers
Left

--------------------------------------------------------------------------------

Full Spectrum debuteert in Groningen. Als organisatie, bestaande uit een collectief van dj's en party-organisatoren uit Utrecht, doet Full Spectrum keer op keer van zich spreken met verrassende avonden en een scherpe visie op dj- en producerstalenten. Hun zogezegd ‘andere kijk op techno’ zorgde behalve in dicht-bij-huis bolwerken Tivoli en Ekko ook al tot successtory’s in o.a. 11, Patronaat, Paradiso, Effenaar en Doornroosje. Daarnaast zenden 3FM en Radio 538 de feesten regelmatig uit.


Heiko Laux uit Berlijn kennen we natuurlijk allemaal als de man achter Kanzleramt en ontdekker van Johannes Heil en Alexander Kowalski. Zelf is de man ook een buitengewoon begenadigd dj en producer die het woord meeslepend een andere dimensie geeft. Extrawelts ‘Soopertrack’ op Border Community bracht vorig jaar elke Europese dansvloer in extase! Momenteel scoren ze opnieuw dik met ‘Titelheld’ op Cocoon en ‘Doch doch’ op Traum. Dit Hamburgse duo zal vanavond haar fantastische liveset loslaten op het Full Spectrum publiek, met een unieke combinatie van meeslepende progressive sounds en luchtige minimal techno. Samen met de sterke Haarlemse dj-troef Error kunnen we hier zelfs van een muzikale smulavond spreken. En dat is nou juist waar het de organisatie helemaal om te doen is!


De bovenzaal wordt deze avond ghost door Silver City, een organisatie die inmiddels 3 jaar bezig is met het organiseren van progressive/house feesten. Vanavond hebben zij ONNO (Earth) uitgenodigd. Naast zijn residency op de bekende Earth parties in Amsterdam en optredens op feesten zoals Rush, Sensation, FFWD Dance Parade, Chemistry en Mysteryland is ONNO ook bekend door zijn producties en remixen die door vele top DJ's van over de hele wereld gedraaid worden. Naast ONNO draaien ook de Groninger progressive DJ’s Maslow, Maarten Schippers en Left.


Check www.fullspectrum.nl voor de meest verse info en t-shirts.
 
Back
Top