28 jan: Fausto vs TimeQube @ Patronaat

hansbakker

Audiobakery
Lid sinds
21 november 2003
Berichten
1.337
Locatie
Apeldoorn
Voor alle Haarlemmers (en omstreken) die van harddance houden...

Zaterdag 28 januari sta ik samen met mn coproducer als TimeQube (www.timeqube.nl) live de opening van fausto te begeleiden.

Persbericht:

Hollandsch glorie - Harddance op z’n best

Feest: CB Bookings presenteert
Organisaties: CB Bookings, HQ
Lokatie: Patronaat
Datum: 28 januari 2006
Stad: Haarlem

Op zaterdag 28 januari 2006 presenteren CB Bookings en HQ de eerste harddance-avond van het nieuwe jaar in Patronaat. Deze editie gaan ze puur Hollandsch. En waarom ook niet waneer je toppers van eigen bodem tot je beschikking hebt! De line-up voor deze keer kan dan ook met gemak tippen aan alle internationale DJ-superstars. Hollandsch Glorie brengt je de allerbeste harddance!

Allereerst is er Tommy Pulse, de jongste telg van CB Bookings. De hardware perfectionist is bekend van de ijzersterke producties op zijn label Stealth Industries en creëert daarmee zijn unieke en kenmerkende eigen sound. ‘This stunning Jack-of-all-Trades’ is een headliner om je vingers bij af te likken.

JP is al jaren bekend als één van de vaste waarden van de HQ. Keer op keer blijft hij het publiek verrassen met zijn sterke mixkwaliteiten en zijn fantastische sets met meer variatie dan welke DJ dan ook. De letters van zijn naam staan inmiddels synoniem voor uplifting sets met typisch Nederlands/Duitse Hard Trance en crossovers naar UK Hard Dance.

Met zijn onuitputtelijke enthousiasme en charisma is Fausto zeker een DJ die niet onopgemerkt blijft. Hij blijft zijn horizon verbreden door op diverse fronten met muziek bezig te zijn, onder andere via zijn nieuwe label XSIF records. Zijn interactie met het publiek is berucht; wanneer Fausto achter de draaitafels staat moet de dansvloer wel uit z’n dak gaan.

Danny D is en blijft een zeer gerespecteerde persoon binnen de Harddance scène. Hij is dan misschien niet geboren als Nederlander maar hoort er inmiddels als geen ander bij. Zowel door zijn werk als de ultieme talentscout voor HQ en UDC als door zijn eindeloze kennis op muziekgebied en zijn mix en scratch technieken. Danny heeft maar één ding voor ogen; mensen weergaloos laten feesten.

Niemand anders dan MC Da Silva kan de Hollandsch Glorie nacht speciaal maken. Zijn gedrevenheid uit hij in zijn teksten en hij weet als geen andere het publiek in de juiste stemming te brengen en de drive te geven om door te gaan met dansen.

Naast deze echte Hollandsche platendraaiers zorgt CB Bookings natuurlijk voor een ouderwetsch gezellige sfeer. Laat je verrassen door onze eigen cultuur en geniet van de beste harddance op Hollandsch Glorie!

:biertje:
 
Back
Top