• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha RY30 drumcomputer

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

RezonatoR

Ik hang wat rond..
Lid sinds
4 Maart 2003
Berichten
1.042
Locatie
Amsterdam
De Yamaha RY30 is een uitgebreide drumcomputer met ontzettend veel programmeer en modulatie mogelijkheden. Zoals met filters (Lp, Hp, Bp...en nog wat), pitch, decay en pan toewijsbaar modulatie wiel waarmee je de met drum sounds kan freaken, de interne sequencer neemt dit alles netjes op!

Ook kun je in een niet al te ingewikkeld menu ontelbaar veel parameters instellen per drumsound.
Hij is 16 voudig multitimbraal en je kan op ieder midikanaal kiezen welke drumbank je wil en of je de hele bank of 1 sound over je hele keyboard verspreid wil.

Optische staat 85% Technische staat 100%.

Inclusief de zeldzame Dance & Soul expansion card RSC3004

€150

Graag contact via quazar303@hotmail.com of pb

ry30.jpg
 
Mensen, dit is echt een brute drummachine, hoor!

Aanbiedeing €140,-

Met de zeldzame Dance & Soul expansion card...

Jullie willen gewoon niet een vette drummachine...

Hij heeft zelfs x0x style matrix sequencer, die steptime te programeren is, en ook nog toe te wijzen is aan 1 van de 16 midikanalen. en dat 16x!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top