• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg DSS-1 Synth/Sampler

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Boemtsjak

tsjinge tsjinge boemtsjak
Lid sinds
12 december 2001
Berichten
2.011
Locatie
Noord-Holland
8-stemmig polyfone synth met per stem 2 'oscillators' en noise, een analoge VCF en VCA, twee envelopes voor VCF en VCA en een auto-bend envelope voor de oscillators. Verder is er gemeenschappelijke LFO voor modulatie van VCO, VCF en VCA aanwezig.

Als oscillators kunnen samples, harmonic synthesis of zelfgetekende waveforms gebruikt worden. De sampletijd is 16 seconden bij 16 kHz tot 5,5 seconden bij 48 kHz. De samplingresolutie is maximaal 12 bit.

Wat effecten betreft, heeft de DSS-1 verder een equalizer en 2 digitale delays aan boord. De delays kunnen zowel in serie als parallel gebruikt worden en beschikken elk over een eigen LFO.

Even de interessantste features op een rij: unison mode met oscillator detune, oscillator sync, bitrate reduction (12-bit tot 6-bit), 12B/24dB instelbaar filter met resonance en natuurlijk de dubbele delay.

Het keyboard reageert op zowel velocity als aftertouch en verder is de DSS-1 voorzien van een modulatie joystick waarmee zowel VCO, VCF als VCA kunnen worden aangestuurd.

Aan de voorzijde zit een floppy drive voor de opslag van sounds. Aan de achterkant zitten aansluitingen voor MIDI, sample input, stereo output en pedal inputs.

Deze DSS-1 heeft onlangs een grote beurt gehad, waarbij de floppy drive, het display, en een aantal haperende druktoetsen zijn vervangen. Technisch en optisch in goede staat, inclusief Engelse handleiding en netsnoer.

Prijs: 185 Euro
 

Attachments

  • dss-1_fr.jpg
    dss-1_fr.jpg
    33,3 KB · Bekeken: 122
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top