• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Vintage Roland CMU-800, zeldzaam! (303, 606, mc4)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

mdv

Just Intonation
Lid sinds
12 juli 2004
Berichten
680
Locatie
Zwolle
Te koop:

Roland CMU-800 met Apple IIe computer, interface card, software en manual.
In perfecte staat, als nieuw!

Zeer zeldzaam compleet systeem. Je komt ze vrijwel nooit tegen met interface card en software (en zonder interface card en software is hij 0,0 waard)

De CMU-800 is eigenlijk roland's eerste "groove box" :)
Het is een 8 kanaals sequencer met 8 cv+gate uitgangen.
Een analoge monofone bas synth (die sommigen op de tb303 vinden lijken, ik vind van niet hij heeft zijn eigen unieke geluid)
Een analoge monofone lead synth.
Een analoge polyfone 'chord' synth.
En een 606 drumcomputer met zijn eigen sequencer. (hij heeft alle geluiden van de 606 maar klinkt vetter/rauwer!)
En dit alles tegelijkertijd!

Sequencen is mc4/mc8 stijl, maar dan een stuk makkelijker doordat je alles op het scherm kunt zien. Is geweldig om je synths / modular aan te sturen en dan 100% strakke timing, geen midi delay!
Sequencer seceunced ook de interne geluiden, en hij is te syncen via dyn sync (alleen met een andere aansluiting, is makkelijk om een kabeltje te maken)

Prijs: E 350,-
 
foto
 

Attachments

  • cmu1.jpg
    cmu1.jpg
    48,7 KB · Bekeken: 75
ohja ik heb hem uit amerika en hij werkt op 110 volt, dus je krijgt er een nieuwe 300 watt 220v->110v transformator en een amerikaanse stekkerdoos bij. werkt allemaal perfect.
 

Attachments

  • cmu8.jpg
    cmu8.jpg
    88,3 KB · Bekeken: 87
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top