• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

rs7000 te koop/ruil

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

the red eye

Ouwe rot
Lid sinds
18 augustus 2003
Berichten
922
Locatie
the D
Een yamaha rs7000 met 64 mb ram, 128 mb en 4 mb smartcards en smartcardreader voor aan de computer.

Mooi compleet setje dus.

Inclusief originele manual. Hij is in goede staat, heeft altijd foutloos gewerkt, en is optisch nagenoeg perfect (op wat kleine krasjes op de zij/voorkant na) Zie foto's.

Ik neem aan dat het een bekend apparaat is hier, maar voor meer info;vintagesynth

Hij is te koop voor 775,- euro, of te ruil voor een emu command station. paars of geel, liefst met wat soundroms erbij, en dan graag de x-lead en/of de world, en/of de beat garden.

Hoe meer erbij zit, hoe minder geld ik op de deal bij wil :D Evt een sampler erbij ipv geld, en dan een emu het liefst. Geen akai ofzo, en niet zo'n groovedingetje ofzo; gewoon degelijk rackmount ;)

plaatjes;

rs1.JPG


rs2.JPG


rs3.JPG
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top