Mackie komt met een eigen controller surface uit

fuse

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
7 juli 2001
Berichten
18.831
Weer een rel rond Emagic?

Zoals bekend heeft emagic samen met Mackie aan de logic control gewerkt. Maar nu heeft Mackie een zelfde soort controller op de markt gebracht onder eigen naam die niet compatible met Logic is.
En ziedaar een rel, wat ook enigzins begrijpelijk is.

http://www.emagic.de/english/news/index.html
 
tuurlijk is ie wel compatibel met logic. het werkt bij mij weten via cc control en sysex volgens mij is het moeilijk tegen te gaan dat je een mackie gebruikt met logic. daarbij zijn alle knopen assignable.
 
die lui bij emagic maken er een potje van lijkt het wel...mackie zou wel gek zijn om alleen voor mac gebruikers te werken....geef ze eens ongelijk
 
Volgens Mackie is de Logic Controller een Emagic product dat zij hebben ontwikkeld maar volgens de specicificaties van eMagic.
Hun eigen Mackie Controller is ontwikkeld volgens hun eigen specificaties en zijn daarna gaan aankloppen bij de softwareproducenten voor ondersteuning in hun applicaties.
Op het Mackie Forum vind je meer info over dit onderwerp.
En het ziet er naar uit dat die Mackie Controller (voorlopig) niet werkt met Logic. Iets met mappings in elke applicatie?

Eerst Apple die eMagic koopt, nu Mackie die een eigen (identieke ?)controller uitbrengt maar zonder Logic ondersteuning. What's next? Bill Gates die Steinberg koopt om zijn Windows Media Player te vervangen :confused:
 
Back
Top