• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Casio MT-68

Prijs
100 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

dnode

Nieuwkomer
Lid sinds
24 januari 2010
Berichten
22
Casio MT-68

De één noemt het speelgoed, de ander voelt prettige weemoed naar vervlogen tijden en de circuitbender ziet misschien toffe mogelijkheden?!
Ik denk dat het de meest interressante is uit Casio's MT-reeks. Machine ziet er prachtig uit voor z'n leeftijd, bijna geen gebruikssporen, getest en volledig werkzaam. Schoon batterijvak. Met originele handleiding en een voeding die dat niet is maar wel werkzaam en bruikbaar voor deze machine.

Omdat de machine en voeding zo mooi passen, krijg je er de "Yamaha Portable Keyboards"-tas bij. Daar zat ie in toen ik 'm een paar jaar geleden kocht. Deze tas heeft betere tijden gekend, er zijn beschadigingen en de schouderband is vies en beschreven ... wel functioneel en zal niet uit elkaar vallen.

Vraagprijs: €100

Verzending middels PostNL (tegen kosten) of op te halen (en werkend te zien/horen) in Utrecht.
 

Attachments

  • mt68_1.jpg
    mt68_1.jpg
    189,9 KB · Bekeken: 59
  • mt68_2.jpg
    mt68_2.jpg
    165 KB · Bekeken: 53
  • mt68_3.jpg
    mt68_3.jpg
    119,8 KB · Bekeken: 55
Back
Top