• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

GS e7 synth

Prijs
1400 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Antoni87

Nieuwkomer
Lid sinds
13 november 2015
Berichten
5
Ik heb de synth 3x gebruikt. Helaas niet voor mij weg gelegd. Wel hele vette sounds maar veel knoppen gedraai. De GS e7 is een polyfone analoge synthesizer met subtractieve synthese. De geluidsgeneratie wordt volledig analoog uitgevoerd. Elke stem heeft twee spanningsgestuurde oscillatoren (VCO), een ruisbron, een mixer, een spanningsgestuurd filter (VCF) en een spanningsgestuurde versterker (VCA). De stuursignalen worden digitaal gegenereerd door een microcontroller, die in staat is drie laagfrequente oscillatoren (LFO) en twee enveloppen (EG) van het ADSR-type te verwerken. Bovendien bevat het een effectprocessor met chorus en delay.
De GS e7-interface is ontworpen om eenvoudig en intuïtief te zijn.
Het heeft ook MIDI-aansluitingen, USB, gebalanceerde stereo-audio-uitgangen, hoofdtelefoonuitgang en CV-ingangen.
 

Attachments

  • gs-music-e7-synthesizer-angle.jpeg
    gs-music-e7-synthesizer-angle.jpeg
    145,6 KB · Bekeken: 130
Back
Top