• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Various 2

Prijs
1 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Achelousje

ober(heim) sturm strummer
Lid sinds
9 januari 2003
Berichten
838
Kan die andere nu nog niet bijwerken dus maar een vervolg.

De masale interesse in de OPSIX... voor dat geld... maak ons ook los van de andere spullen graag. Geld gaat naar een goed doel voor blinden geleidenhonden. Er zijn geen erfgenamen. De beste man zijn vrouw van wie dit spul is geweest zit nu ook in een hospice..

Ben niet op zoek naar de hoofdprijs... bevalt het niet, of uitgeprobeerd, verkoop jij het weer...


https://www.roland.com/nl/products/ax-synth/
Keytar Roland AX Synth. Steel de show. De tas, de standaard, en het apparaat zelf. Kom achter die knoppen weg steel de show. 450 Euro.

VINTAGE Keytec / Siel MPD 40. Vette drums en ritmes. Midi. Werkt op een 9 volt blok. Kan op adapter maar die kon ik niet mer vinden. Geen handleiding of pedaal. Daarom 50 Euro.

20240106_103212.JPG
 
Back
Top