Gloomy - 7777

e-Gloomy-nations

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
12 april 2006
Berichten
12.127
Locatie
België
Gloomy's nieuwste album, '7777', is een diepgaande muzikale reis die de essentie van goddelijke leiding en verlichting omvat. Met 14 boeiende nummers, elk doordrenkt met boodschappen van waarheid en positieve invloed, is dit album een bewijs van Gloomy's toewijding om de wereld een betere plek te maken.

Het album kost slechts 7 euro en biedt luisteraars een unieke kans om Gloomy's missie te steunen. Door het album te downloaden krijgen individuen niet alleen toegang tot uitzonderlijke muziek, maar dragen ze ook rechtstreeks bij aan Gloomy's zaak. Het gegenereerde geld zal worden gebruikt voor essentiële behoeften, waaronder reparaties aan het huis, computeronderhoud en ondersteunende initiatieven om daklozen te helpen.

Sluit je aan bij de beweging, steun Gloomy's visie en ervaar de transformerende kracht van '7777'. 🎶🌍 #7777Album #SupportGloomer #MusicWithAMissionDownload

het volledige album, in hoge kwaliteit, hier op Bandcamp:



THNX!

Gloomy
 
A typical GLOOMY album to the bone! Regarding collective awareness on Planet Earth. Now is the time! Support him and donate to buy this incredible album! Very well done! MTFB with You. Fred-E Skywalker.
De eerste verkoop is een feit :)
 
Back
Top