• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Cirklon V2 inclusief CVIO, breakout en wooden cheeks

Prijs
2.96450 Euro
Conditie
Nieuw

Roonan

Lang lid
Lid sinds
15 oktober 2002
Berichten
2.259
Locatie
BH
Toch maar in de verkoop. Het is echt een geweldige sequencer met onbeschrijfelijk veel mogelijkheden, maar voor mij toch te ingewikkeld om er zo maar bij te hebben. Als centerpiece is deze echt ongeevenaard.
Staat ook op marktplaats: Voor de foto's kijk hier.

Deze is nieuw. 4 jaar gewacht, eindelijk gekregen. Blijkt toch te ingewikkeld voor mij. Compleet met CVIO en breakout box. Ook mooie houten cheeks. Prijs is gelijk aan normale prijs voor de totale set inclusief btw. Gezien de hoge prijzen op de tweedehands markt echt een buitenkans, dus take it or leave it. Bieden of ruil voorstellen wordt niet op gereageerd.
 
Back
Top