Moog Mariana VST/iOS

Klinkt zeker goed! Maar ik ben voor de Russische variant gegaan :D
Koop even geen plugins meer..(eigenlijk daarom)

Deze moog plugin vraagt ook om aandacht trouwens.

Screenshot 2023-12-10 at 16.33.33.png
 
Laatst gewijzigd:
Ben een 2 urende demo aan het beluisteren(in periodes).Niet slecht tot nu toe.
 
Nee, het werkt nu met een activatiesysteem van Moog zelf.
Hier al een week bezig om hem geactiveerd te krijgen. Gekocht en nog niet kunnen gebruiken. Moog werkt eraan zeggen ze in de mail maar schiet niet op. Hopen dat anderen dat hier niet hebben, op Gearspace wel dus.
 

Attachments

  • 3.jpg
    3.jpg
    48,9 KB · Bekeken: 30
  • 1.jpg
    1.jpg
    54 KB · Bekeken: 30
  • 2.jpg
    2.jpg
    56,2 KB · Bekeken: 27
Hmm, bij mij werkte het gelukkig wel meteen. Mijn oude Moogerfooger plugins ook geupdate naar de nieuwe versie en onder dit systeem, die stonden nog in iLok. Ging ook soepel, moest alleen even serienummer opgraven ergens. Hopelijk dat het snel is opgelost, niets zo irritant om als eerlijke softwarekoper te moeten strugglen met de DRM van een uitgever terwijl anderen met een crack nergens last van hebben 🤨
 
Balen 😔

Installatie ging hier flawless. Ik vond deze in combinatie met de gratis Dawesome Love erg aantrekkelijk en ben gezwicht. Nu al de hele middag ouderwets aan het freaken met de Mariana door een Moogerfooger Cluster flux en daarna door Love. Erg fijn spul. Eerstvolgende aanschaf is een Adam T10S 😋
 
  • Duimpje
Duimpjes: axn
Beter! En ja inderdaad. Zal vast goedkomen. Heel benieuwd, de demo (die het nu dus ook niet meer doet na betaling) klonk echt goed.
 
Bij mij ging de installatie en registratie zonder problemen, vervelend als dat niet goed werkt. Zag ook dat er al een eerste update is.
 
Heb nu de trial.. Zo klinkt strak, heb hier nu sub 37 om mee te vergelijken.. denk dat die plug er wel komt.. werkt ook mooi samen met CV van MF serie.

Screenshot 2023-12-13 at 13.43.49.png
 
1708333683653.png



Mariana is een krachtige creatieve metgezel en is ontworpen voor intuïtieve audio layering en processing, waarbij de ziel van Moog bas wordt samengevoegd met gebruiksvriendelijke technologie voor alle digitale makers. Mariana is geoptimaliseerd voor levendige basgeluiden en nodigt gebruikers uit om genresoverstijgende tonen te kiezen, eenvoudig modulatiepaden te vormen om complexe timbres te creëren en aparte geluiden te creëren die perfect passen in elke mix met ingebouwde effecten en compressie.
Mariana is een synthesizer met twee lagen, waarmee je twee compleet verschillende synthesizergeluiden kunt mixen die elkaar dynamisch kunnen aanvullen of duofoon kunnen worden gespeeld. Elke laag is opgebouwd rond twee oscillatoren met precieze en inventieve regelaars om je bastoon door een mix te laten klinken en op te laten vallen tussen de rest, met een sub-oscillator die nog meer low-end gewicht toevoegt. Met twee resonante Moog-filters en een derde filter speciaal voor de sub-oscillator kun je je geluid vormgeven, warmte toevoegen terwijl je hoge frequenties wegrolt of de resonantie verhoogt voor extra bite. Met stereo-oscillatoren en crossover-filterfunctionaliteit is Mariana geoptimaliseerd voor het snel afstemmen van stereocontent, terwijl tegelijkertijd een krachtig mono basfundament behouden blijft.

Warme buizen-, tape- en overdriveverzadiging en een strakke compressor geven je baslijnen extra stevigheid en lijm, terwijl een verhelderende real-time meetsectie je in staat stelt je geluiden te monitoren en af te stemmen op een professionele standaard. Flexibele ingebouwde delay- en choruseffecten werken op aparte lagen en kunnen het stereobeeld van je geluiden uitbreiden terwijl je een solide monosignaal met hoogdoorlaatfilters behoudt. Of je nu je eigen basklanken vanaf nul ontwerpt of een van de 200 meegeleverde presets als uitgangspunt gebruikt, Mariana is een toegankelijke en veelzijdige tool voor elke moderne productieomgeving. En hoewel Mariana is geoptimaliseerd voor bas, is het volledig in staat om sterke leads, pittige percussie en multidimensionale effecten te produceren, waardoor het mogelijk is om een heel nummer te maken met dit ene instrument.
 

Attachments

  • 1708333665885.png
    1708333665885.png
    836,2 KB · Bekeken: 14
Heb em gebruikt voor men instrumental dub remix van Clint Eastwood, de ene basslijn is met Marianne, de andere met ABL3

 
Bij Pluginboutique is ie nu 54.45 euro:

 
Back
Top