• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Korg Volca Kick

Prijs
80 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

oliveralex

Analog or Analogue?
Lid sinds
14 juni 2013
Berichten
70
Locatie
Antwerpen
Perfecte Staat
(werkt op batterijen wees bewust dat er geen adaptor standaard bij zit)
Prijs: 80 euro

I kan er mijn adaptor bij verkopen: +10 euro

Betreed de wereld van ongeëvenaarde basgeluiden met de Korg Volca Kick! Deze compacte krachtpatser levert niet alleen diepe, dreunende kicks, maar opent ook de deur naar grenzeloze creativiteit. Met zijn intuïtieve bedieningselementen en de iconische MS-20 filter, stelt de Volca Kick je in staat om moeiteloos unieke baslijnen te creëren die je muziekproductie naar nieuwe hoogten tillen. Ontdek de kracht van de punchy kicks en dompel jezelf onder in een sonische revolutie met de Korg Volca Kick - de essentiële metgezel voor elke elektronische muziekproducer!

  • Analoge Kick Generator: De Korg Volca Kick is uitgerust met een krachtige analoge kick generator, waardoor je de diepste en meest doordringende kicks kunt produceren voor een solide basis in je muziekproductie.
  • MS-20 Filter: Profiteer van de legendarische MS-20 filtertechnologie van Korg, waarmee je de klankkarakteristieken van je kicks nauwkeurig kunt vormgeven en aanpassen voor een unieke sound.
  • 16 Stappen Sequencer: Met de ingebouwde 16-staps sequencer kun je complexe ritmepatronen creëren en aanpassen, waardoor je volledige controle hebt over de opbouw van je tracks.
  • Compact en Draagbaar Design: De Volca Kick is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Neem deze compacte unit overal mee naartoe en voeg moeiteloos diepte toe aan je muziek, zowel in de studio als tijdens live-optredens.
  • Hands-On Bedieningselementen: Dankzij de intuïtieve bedieningselementen, waaronder draaiknoppen en schuifregelaars, heb je directe toegang tot alle essentiële parameters, waardoor je snel en gemakkelijk je kicks kunt aanpassen.
  • Sync-mogelijkheden: De Volca Kick kan naadloos worden gesynchroniseerd met andere Volca-units of externe gear, waardoor je een geïntegreerd en gesynchroniseerd muzikaal ecosysteem kunt creëren.
  • Audio-uitgang: Sluit de Volca Kick eenvoudig aan op je mengpaneel, audio-interface of versterker met de audio-uitgang en deel je krachtige kicks met de wereld.
Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de Korg Volca Kick terwijl je moeiteloos diepte toevoegt aan je muzikale creaties.
 

Attachments

  • Schermafbeelding 2023-11-13 om 20.08.18.png
    Schermafbeelding 2023-11-13 om 20.08.18.png
    389,1 KB · Bekeken: 59
  • IMG_3269.JPG
    IMG_3269.JPG
    275,5 KB · Bekeken: 52
  • IMG_3270.JPG
    IMG_3270.JPG
    272,8 KB · Bekeken: 49
Back
Top