• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Samson S.com plus compressor/expander/limiter/D-esser/gate

Prijs
75 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

coinoperator

Gevorderd Kakofonist
Lid sinds
8 februari 2014
Berichten
240
Locatie
Malburgen am Rhein
Amper gebruikte Ex/lim uit onze gameroom.

De Samson S-Com plus is veel meer dan alleen een compressor/limiter. Deze tweekanaals dynamiek processor geeft je ultieme controle over de dynamiek van je audiosignaal. Je kunt de kanalen individueel gebruiken voor twee verschillende instrumenten maar als je de kanalen linkt verandert de S-Com plus in een stereo compressor die je ook op de master bus of op de drumbus kunt gebruiken. Beide kanalen beschikken over een hele keten aan dynamiek processors. Met de expander/gate verwijder je ongewenste bijgeluiden zoals overspraak en ruis uit het signaal. Vervolgens maak je het signaal compacter en rustiger met de compressor. Eventuele agressieve 's' klanken worden getemd met door de de-esser. Tot slot zorgt de limiter ervoor dat harde pieken geen clipping veroorzaken.

In nieuwstaat.
prijsje is ook netje 75 euronen

Verzenden 8 euro (incl grondige verpakking)
Of afhalen, no prb
 
Back
Top