• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Moog Subharmonicon

Prijs
600 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Wild

Nieuwkomer
Lid sinds
16 februari 2021
Berichten
23
Locatie
Antwerpen
Moog Subharmonicon in prachtige staat, eerste eigenaar met 5 patchkabels van Moog. Er zitten ook patch sheets bij en een 5 pin midi converter kabel, adapter en doos ( straks moet ik nog even controleren of doos van de SUBH is, M32, of DFAM ). Heb hem zowel in een modulaire synth rack als met z'n houten zijpaneeltjes gebruikt. Hemelse buitenaardse mogelijkheden voor elke synthliefhebber.

Op te halen voor een vaste prijs van €600 te Antwerpen. Verzending enkel na ontvangst geld, of levering na ontvangst voorschot + onkostenvergoeding ( in overleg ).
Ik duid lichte gebruikssporen aan maar dan zijn we wel met een kritisch oog aan het speuren naar gebruikssporen.
 

Vergelijkbare discussies

Back
Top