• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland PA-150 Mixer met Spring Reverb

Prijs
450 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont duidelijke gebruikssporen

Nightly Build

beware the fury of a patient man
Lid sinds
11 januari 2002
Berichten
5.921
Locatie
Utrecht, NL
Roland PA-150 analoge mixer met ingebouwde spring reverb. Bouwjaar 1978. Heeft 2 Fx sends waarvan één naar de interne sping reverb gaat en een 2e send kanaal die naar een extern effect kan met een return kanaal. Met deze analoge mixer kan je oversturen wat met een digitale mixer niet kan. Goed werkend. Weinig gebruikt. Doordat de mixer lang niet gebruikt is kraken sommige potmeters en schuifjes een beetje maar dit is te verhelpen. Cosmetisch in goede staat op een paar krasjes op de behuizing en beschadigingen aan sommige hoekjes van de houten zijkant na maar diet er nog goed uit voor een 45 jaar oude mixer. Komt eventueel met houten draagkist en extra fader caps.

€ 450,– Vaste prijs want dat heb ik er zelf ook voor betaald en ik hoef er geen winst op te maken.
Kan alleen afgehaald worden vanwege het gewicht. Geen ruilvoorstellen aub.

IMG_0866.jpeg


IMG_0869.jpeg


3839502


IMG_0871 copy.jpeg


IMG_0871.jpeg
 

Attachments

  • IMG_0870.jpeg
    IMG_0870.jpeg
    270,4 KB · Bekeken: 280
Laatst gewijzigd:
Back
Top