• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Erica LXR-02 / Soma Lyra-8

Prijs
1 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Nap

GAS-arbeider
Lid sinds
17 januari 2007
Berichten
14.902
Locatie
Den Bosch
Erica Synths / Sonic Potions LXR-02
Functioneel 100% / Cosmetisch 100%
Het oosteuropese drumwonder. Super voor sounddesign en goeder rauwe, felle drumsounds. In uitstekende staat en met de originele SD kaart en power adapter.
Prijs: 475eu

Soma Synths Lyra-8 Angel White + Alligator Clip Adapter
Functioneel 100% / Cosmetisch 98%
Unieke synth van het Soma meesterbrein Vlad Kreimer. Inclusief adapter voor alligator clips (twv €60) zodat 'ie kan interfacen met Ornament-8 of andere CV bronnen. Er zit een butsje aan de zijkant van de behuizing door geklooi van een pakketdienst. Deze valt niet op, maar ik noem het toch ihkv transparantie. Uiteraard heeft dit geen enkele invloed op de klank of bediening en is al meegenomen in de vraagprijs. Inclusief de originele power adapter.
Prijs: 550eu

Voorkeur voor testen en afhalen in Rosmalen (omg Den Bosch). Verzending ook mogelijk op kosten en risico koper. Foto's volgen (of beschikbaar via PM).
 
Back
Top