• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Prijs
1 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

NeonNoises

Stamgast
Lid sinds
7 april 2014
Berichten
336
Deze kleine setup mag na een korte testperiode plaatsmaken voor andere zaken. Alles is in januari en februari 2023 aangeschaft en zodoende vrijwel in nieuwstaat. In alle gevallen compleet met onbeschadigde originele doos en factuur en alle accessoires. Daarnaast heb ik voor Pulsar-23 de normale en alternatieve manuals geprint en gebonden, evenals het patchbook. Van de Ornament-8 en de BlueBox zijn de manuals ook geprint en gebonden. Pulsar-23 tevens inclusief tas/gigbag.

Soma Laboratories Pulsar-23 (zwarte uitvoering): 1725 EUR (nieuwprijs 2060 EUR, dus -/- 16%)
Soma Laboratories Ornament-8: 600 EUR (nieuwprijs, indien beschikbaar 688 EUR, dus -/- 12%)
1010 Music BlueBox mixer: 490 EUR (nieuwprijs 579 EUR, dus -/- 15%)

De prijzen lijken me fair, omdat de apparaten echt in nieuwstaat zijn. Ophalen kan, verzenden kan ook (doos in doos).
 
Back
Top