• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht YuSynth modulair systeem.

Prijs
1 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont duidelijke gebruikssporen

Front-242

Nieuwkomer
Lid sinds
27 december 2022
Berichten
20
Locatie
Afferden, L
Het betreft een zeer uitgebreid modulair synthesizer systeem gebaseerd op de YuSynth DIY, bestaande uit 24 zeer degelijke modules (elk 21 cm hoog) inclusief 10 step sequencer, VCO’s , ARP 4072-, MiniMoog- en EMS VCF- filters, ADSR’s, LFOs, VCA’s, ring modulator, delay, wavefolder, spacialization, saw animator, etc.. Hieronder de indeling van de modules per case;
  • Case 1 bevat 4 modules: 10 step analog sequencer, Envelope generator / ADSR, VC amplifier, Spacialization / VCF.
  • Case 2: Auto-bend, VCO 1, VCO 2, Envelope generator / ADSR, Comparators, Dual gated slew, Dual gate delay, Sample & hold.
  • Case 3: ARP 4072 Filter, Minimoog filter, EMS VCF, Envelope generator / ADSR, VC amplifier, Steiner VCF.
  • Case 4: Ring modulator, Saw Animator, Dual Min-max, Pulse delay, VC-LFO 1, Wavefolder, VC-LFO-2.

Het betreft een vintage systeem waarbij enkele potmeters wel wat contact spray kunnen gebruiken. 21 modules (dwz VCO’s VCF’s, LFO’s, sequencer, ring modulator, sample&hold, etc). werken prima. Van case 1 is de ADSR defect, de twee ADSR’s in de andere cases zijn 100%. Achter de frontplaat van de smalle comparator module zit geen elektronica. Steiner Parker VCF in case 3 is wel aanwezig maar niet aangesloten. In case 4 is nog ruimte om 3 modules in te bouwen. Zeer uitgebreide ordner met de PCB, panel en electronica layouts en beschrijving op A4. Vanzelfsprekend is het geheel te testen.

De modules zijn verdeeld over 4 houten units. Elke unit heeft een 220V voeding (met on/off switch aan de zijkant van de case), dus ook afzonderlijk te gebruiken. Alle units zijn 52 cm breed. Twee cases hebben een hoogte van 23cm, (en diepte 22cm) en 2 cases zijn 29 cm hoog (en 22 tot 28cm diep). Gestapeld totaal 105cm hoogte. Ongeveer 15 gekleurde patchkabels van verschillende lengte inclusief patchkabels van 6,35mm naar 3,5 mm, om bijvoorbeeld dit monster aan Eurorack modules te koppelen. Prijs is n.o.t.k. of redelijk bod gevraagd.
Inruil van een modern semi-modulaire kleine synth zoals een Behringer Neutron, K-2, Mono-Poly, Korg MS-20M kit, etc. is mogelijk.

Oh ja, in verband met breekbaarheid worden de cases niet opgestuurd.
 

Attachments

  • IMG_20230208_141233.jpg
    IMG_20230208_141233.jpg
    241,1 KB · Bekeken: 154
Back
Top