• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Akai MPC 2500

Prijs
750 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Fred B.

Working class hero
Lid sinds
17 augustus 2022
Berichten
370
Locatie
Oss
Te koop, erg fijne Akai MPC 2500. Altijd enkel thuis gebruikt. Doet het nog goed. Ideale sampler / sequencer als je meerdere apparaten via midi wil aansturen. Jarenlang veel plezier van gehad, maar nu enigszins overbodig.

Komt met de handleiding, custom made dustcover, stroomsnoer, 128 gigabyte werkgeheugen, usb-mididongle en een interne hd van 140 gig.

Kan uiteraard getest worden. Gezien gewicht en omvang enkel ophalen hier in Oss.

Vraagprijs 750 euro. Tegen een meerprijs van 25 euro kan er eventueel een custom made 6in 6out kabelsnake met neutrikpluggen bijgekocht worden.
 
Back
Top