• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Proco Deuctone (stereo) Distorion

Prijs
245 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

steven1

Stamgast
Lid sinds
29 januari 2013
Berichten
422
Locatie
Amsterdam
In perfecte staat verkerende Deucetone rat. Te gebruiken als stereo pedaal of twee losse distortions. Meerdere rat’s in één pedaal, per kanaal een vintage rat, en turbo rat, en daarnaast heeft elk kanaal zijn eigen specifieke distortion (het ene kanaal een clean rat en het andere een dirty rat).

Waanzinnig pedaal, veel opties en klinkt waanzinnig! Licht kraakje in een van de potmeters, maar niks wat een beetje contactspray niet kan oplossen :) Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen.

Heb hem zelf eigelijk altijd op mijn Machinedrum gebruikt en dat werkte top, maar gebruik hem de laatste tijd te weinig.
 

Attachments

  • IMG_7365.JPG
    IMG_7365.JPG
    135,8 KB · Bekeken: 161
  • IMG_7366.JPG
    IMG_7366.JPG
    160,2 KB · Bekeken: 126
Back
Top