• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Hele strakke Akai S900 met Harddisk board

Prijs
650 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Takegawa

Ouwe rot
Lid sinds
14 februari 2015
Berichten
1.002
Prachtige Akai S900 sampler met analoog filter en zeldzaam optioneel harddisk board.

Staat is near mint, bijna geen rack-rash. Display is perfect alleen de backlight is zoals bij alle Akai’s van deze leeftijd toe aan vervanging. De diskdrive lijkt niet te laden, maakt wel geluid. Ik gebruik deze echter nooit, deed alles via een externe Harddisk met SD insert.

Originele handleiding zit erbij.

Van 2e eigenaar.

Prijs 650 euro, prijs is gezien de uitmuntende cosmetische staat plus het optionele board vast.
 
Als bonus krijg je er een Atari HD204 bij, kast is 100% mint, niet 1 krasje. Ongetest, heb de juiste kabel er niet voor. Dit is de compatibel harddisk voor het optionele Atari harddisk board dat geïnstalleerd is in de S900. Dit is de complete set zoals Akai het bedoeld had :)
 
Back
Top