• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Native Instruments Maschine 2 Update

Prijs
33 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Lotuz2019

Ouwe rot
Lid sinds
4 Maart 2019
Berichten
596
Werk je nog met de Maschine 1.x software en wil je naar 2.x updaten?

For registered users of MASCHINE 1.x software.

Dit betreft een officiële licentie. Na ontvangst van de betaling zal ik de Transfer ID zsm sturen. De Maschine 2.x software kan na importeren van de Transfer ID direct mbv Native Access gedownload en geïnstalleerd worden.
 

Attachments

  • maschine-2_shop_2_2.png
    maschine-2_shop_2_2.png
    322,5 KB · Bekeken: 195
Blaas je Maschine Mk1 nieuw leven in met deze update.

De Maschine Mk2 is in het eerste jaar nog met versie 1.8 software geleverd. Deze is het zeker waard om alsnog te updaten.

The MASCHINE 2 software update was released in September 2013. If you bought your MASCHINE or MASCHINE MIKRO after that date, you’re probably already running MASCHINE 2 software and don’t need this update. To check which MASCHINE version you have, start MASCHINE, then click on Help > About MASCHINE. The version number is top-left.
 
Back
Top