Predator 3, Rob Papen's vlaggenschip subtractieve Synthesizer-plug-in krijgt een grote make-over

OORzaak

Hangend lid
Lid sinds
1 augustus 2006
Berichten
1.263
Locatie
In een huis
Rob Papen heeft zijn plug-inbundel eXplorer bijgewerkt naar versie 7 met Predator 3, RoCoder een geavanceerde vocoder-plug-in, DelSane-vertraging en nog 24 andere plug-ins.

Predator 2 bestaat al vele jaren. Zeker geen hit zoals Serum of Massive maar een synth die in geen enkel arsenaal mag ontbreken.
Met Predator 3 is er nu een grote doorontwikkeling met veel nieuwe features en een gloednieuwe interface.

Rob Papen Predator 3 is nu beschikbaar voor $ 149 USD en werkt als een VST-, AU- en AAX-plug-in op macOS en Windows. P3 ondersteunt ook NKS en is nog niet M1 ready.
Bestaande Predator 2-klanten kunnen upgraden voor $ 49 USD. P3 maakt ook deel uit van de nieuwe eXplorer 7-bundel.




Rob-Papen-Predator-3.001-678x381.jpeg

Rob-Papen-Predator-3-.001-678x381.jpeg











 
Laatst gewijzigd:
Ik heb de explorer bundle van Rob Papen en het is meer dan de moeite waard. Als je ook van plan bent om meerdere producten aan te schaffen dan is het verstandig om even goed op te letten. Je kunt namelijk een aardige korting krijgen op de bundle als je al 1, 2, 3 of 4 producten hebt van Rob Papen. Ik ben zelf van 4 producten naar de explorer bundle (alle plugins) geüpgraded voor 99 euro. Die 4 producten kun je op je gemak bij elkaar sparen met aanbiedingen die er soms zijn.

Iedere donderdagavond om 20:00 uur doet Rob een live stream en demonstreer hij één van zijn producten en maakt live een aantal patches. Erg leuke en informatieve streams als je zijn producten gebruikt.
 
Back
Top