• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

ZeNN - Good ol' downtown

Darkmoon

aka ZeNN
Lid sinds
15 juni 2002
Berichten
80
Locatie
Hilversum
Gemaakt in ijltempo in 1999 toen ik er op het laatst achter kwam dat het wel leuk zou zijn familie/vrienden een muzikale groet te sturen als kerstkaart in de vorm van een kerst-CD.
I'll be home for Christmas heb ik hier al eens gepost, dit was ook een nummer van de CD, (en is later nog verwerkt in de Sneeuw DVD).
Dit is wellicht niet helemaal kerst, maar destijds vond ik hem erg leuk om erbij te hebben in het geheel, het past wel.
Beetje Frank Sinatra/Crooner-achtig. De produktie bevat helaas iets teveel compressors/limiters, wat het nummer nogal een 'harde' sound geeft.

Enjoy!


Spotify: LINK.
 
Top