• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht HEDD Type 05 studio monitors

Prijs
750 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

NorthernLightX

Prutser
Lid sinds
18 april 2002
Berichten
1.744
Locatie
Velserbroek
Ik bied te koop aan aan: een set HEDD type 05 studio monitors.

Nieuwstaat, gekocht bij ToneControl in november 2018. Er zit geen krasje op, ze zijn de studio niet uit geweest.

Misschien wel de beste 6" monitors die er te krijgen zijn. Qua formaat kun je ze vergelijken met de populaire KRK Rokit RP6, maar dan van een veel betere klasse. Vanwege de AMT tweeters is het hoog bijzonder gedefinieerd. De speakers mogen samen weg voor €750. Voor deze prijs krijg je er een set Gravity SP3202 statieven bij om ze op de ideale hoogte op te stellen. Ik sta open voor een goed bod. Ophalen heeft absoluut de voorkeur.

Ik verkoop ze omdat ik een set HEDD type 20 Mk2 heb gekocht.

IMG_20200116_141608.jpgIMG_20201116_223359.jpg
 
Met €700 ben ik ook tevreden. Of als je een leuke synthesizer hebt om in te ruilen, PM me met je voorstel. :okdan:
 
Heb je geen behoefte aan de statieven? Doe ik er nog €40 af, dus €660 voor de set speakers, echt een koopje! Speakers staan nog niet op marktplaats, dat ga ik na het weekend doen, dus als je interesse hebt wacht dan niet en PM me ;)
 
Nog steeds te koop. Er is wel interesse maar het is helaas niet tot een deal gekomen. Sla nu je slag 8)
 
SF Bodemprijs: €600 zonder statieven. Lager wordt het niet.
 
Gereserverd voor een forumlid
 
Back
Top