• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

  Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Dave Smith Instruments PROPHET '08 PE

DigitalLove

Nieuwkomer
Lid sinds
26 juli 2020
Berichten
2
Dave Smith (DSI) legendarische Prophet '08 Synthesizer. In perfecte staat en heeft steeds in een rookvrije studio gestaan. Deze komt in de originele doos met handleiding. Het gaat hier om de verbeterde Potentiometer Edition (PE).

Vaste Prijs: 1000€

Met spijt in het hart doe ik dit legendarisch beest weg. Deze vintage synthesizer is de orginele van de prophet '08 en heeft een warmere klank in vergelijking met zijn rev2. Er zijn ook reeds een hele reeks sounds beschikbaar in de databank waarmee je van start kan gaan.Covid Aanpak
Je mag de synth uitgebreid komen testen in de studio. Indien gewenst is het ook mogelijk om te leveren. Het is mogelijk om de studio goed te verluchten tijdens het testen. Graag ook een mondmasker dragen a.u.b.
 

Attachments

 • 20201013_163450.jpg
  20201013_163450.jpg
  678,3 KB · Bekeken: 86
Top